تدوین برنامه و بودجه ۳۲ مرکز، گروه، اداره و بخش در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۳ کد : ۷۲۴۸۸ محصولات عمومی
تدوین برنامه و بودجه ۳۲ مرکز، گروه، اداره و بخش در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف

سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف هم راستا با برنامه هفتم توسعه جهاددانشگاهی و اهداف سازمانی، برنامه و بودجه 32 مرکز خدمات تخصصی ، گروه پژوهشی، آزمایشگاه، دپارتمان، معاونت، اداره و بخش­های مختلف اجرایی و ستادی سازمان به تفکیک، تهیه و تدوین نمود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، دکتر محسن مردانی رئیس سازمان با اشاره به اهمیت برنامه­ریزی و در راستای اهداف توسعه­ای جهاد دانشگاهی، این اقدام را زمینه­سازی برای جهش­های بزرگ در تولید، توسعه و پیشبرد اهداف سازمانی عنوان کرد و افزود برای توسعه و بهره‌وری در سازمان، اصول مهم برنامه‌ریزی با هدف‌گذاری در تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت تحقق می‌یابد.

دکتر مردانی با اشاره به این نکته که بر اساس برنامه­های تدوین شده در معاونت پژوهش و فناوری سازمان‌، حداقل درآمد حاصل از فعالیت­های پژوهشی با رشد حداقل 40 درصد در سال جاری خواهد بود، تاکید کرد: "جذب 10 میلیارد تومان از بخش خصوصی جهت بهبود تجهیزات و امکانات در آزمایشگاه با مشارکت مدیران مراکز" و سامان‌دهی ساختار مراکز پژوهشی شامل تغییر، حذف و یا بهبود زمینه کسب و کار ضرر ده در طی سه سال گذشته" از دیگر برنامه­های حوزه پژوهش و فناوری سازمان محسوب می­شود که در برنامه و بودجه سال 1403 مصوب گردیده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تجاری­سازی محصولات تولید شده از جمله پروژه­ی "خودروی رول تست و یا موتور درون چاهی" که از پروژه­های شاخص سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف محسوب می­شوند، ادامه داد:
در حال حاضر در این مجموعه حدود 12 شرکت دانش­بنیان در حال فعالیت و ارائه خدمت تخصصی هستند و براساس برنامه­های تدوین شده مقرر است تا پایان سال جاری 5 شرکت دانش­بنیان که دارای زمینه­ی فعالیت
مرتبط با زمینه­های فعالیت مراکز و گروه­های تخصصی سازمان هستند از طریق مرکز منش به این سازمان  افزوده شود.

 دکتر مردانی در ادامه با اشاره به اینکه ایجاد درآمد عملیاتی و غیر عملیاتی به میزان حدود 200 میلیارد تومان از برنامه­های سال جاری است که با اجرای منظم برنامه­های تدوین شده­ی همه­ی مراکز و بخش­های سازمان محقق می­گردد، اضافه کرد:

تجهیز مراکز و بخش­های مختلف تخصصی، آزمایشگاهها، گروهها و اجرای پروژه­های عملیاتی در حال انجام در برنامه­های دیده شده در این برنامه­ریزی کلان است که بودجه لازم آن مصوب شده است.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف از دیگر برنامه­های تدوین شده جهت اجرا در سازمان به "تهیه بانک اطلاعاتی از مدیران پروژه در سازمان"، "طراحی شاخص­های سطح­بندی و سطح­بندی افراد هدف بر اساس شاخص­های طراحی شده"، چاپ کتاب ،"مقاله" و "ثبت اختراع"، اجرای برنامه­های متنوع توسط بخش­های مختلف سازمان در جهت ایجاد نشاط سازمانی و تعامل بهتر ما بین همکاران"، تجهیز امکانات ورزشی در سازمان به منظور بهره­مندی هر چه بیشتر همکاران"، اجرای تسهیلات رفاهی برای همکاران"، "اجرای طرح پایش سلامت برای همه اعضای سازمان"، استفاده از مشاوره منابع انسانی و حقوقی در سازمان"، متناسب سازی و زیباسازی فضاهای سازمان، اشاره نمود.

وی همچنین "آموزش تخصصی و مهارت­های ضمن کار برای اعضاء سازمان و توسعه فضا به میزان 2500 متر مربع" و همچنین " اقدامات اولیه در خصوص مشارکت در ساخت و مولد سازی برخی املاک سازمان را" از دیگر برنامه­های دیده شد، در این طرح مطرح نمود.

دکتر مردانی با اشاره به اهمیت اجرای زمان­بندی شده و براساس بودجه مصوب و نحوه­ی اجرای این برنامه­ها متذکر شد: با پیاده­سازی نظام ارزیابی عملکرد در سازمان ضمن دریافت خود اظهاری مدیران درمقاطع اولیه، در اجرای برنامه‌های متعهد شده­ی خود، پیشرفت فعالیت­های خواسته شده رصد و پیگیری می­شود.

دکتر مردانی با اشاره به اهمیت انجام برنامه­ریزی و تحقق برنامه­های تدوین شده در تمام مراکز، سازمان­ها و بخش­های مختلف به عنوان ابزاری حیاتی در جهت راهبری سازمان در مسیر رشد و بالندگی، افزود:
برنامه­ریزی به سازمان­ها کمک می­کند. تا ضمن مدیریت موثر بر عملیات و اقدامات تعیین شده و در حال اجرا، به اهداف آتی سازمان نائل آیند. البته برنامه­ریزی فرآیندی مستمر است که با توجه به ضروریات و شرایط قابلیت تکمیل دارد، لذا برنامه­ریزی نقش کلیدی در موفقیت سازمان ایفا خواهند نمود.

گفتنی است، سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف طی سال­های گذشته نیز با برنامه­ریزی و تعیین بودجه هر بخش، نقشه­ی راه مشخصی برای فعالیت­های سالانه­ی ترسیم نموده است لیکن در سال جاری با تمرکز بیشتر و اختصاص بیش از 50 جلسه برای 32 بخش مختلف در سازمان بالغ بر800 نفر ساعت کاری موفق گردید،

برنامه و بودجه تمام بخش­های تخصصی، فنی، ارائه خدمات آموزش و ستاد را به صورت کاملا مجزا تعیین و تدوین نماید.


نظر شما :